Anne-Mette Cortsen værker til salg hos Galleri Beck

Åbningstider     Om galleriet     Kontakt os


Anne-Mette CortsenKlik her
#3421

Anne-Mette Cortsen
"Forårsfornemmelser"
Akryl på lærred · 50x50 cm
4.500 kr.
Klik her
#3415

Anne-Mette Cortsen
Mixed media · 35x29 cm
2.250 kr.
Klik her
#3414

Anne-Mette Cortsen
Mixed media · 35x29 cm
2.250 kr.
Klik her
#3413

Anne-Mette Cortsen
Mixed media · 35x29 cm
2.250 kr.
Klik her
#3417

Anne-Mette Cortsen
"Flower with power #4"
Akryl på lærred · 20x20 cm
1.800 kr.
Klik her
#3416

Anne-Mette Cortsen
"Flower with power #2"
Akryl på lærred · 20x20 cm
1.800 kr.
Klik her
#3409

Anne-Mette Cortsen
Mixed media · 46x32 cm
1.150 kr.
Klik her
#3408

Anne-Mette Cortsen
Mixed media · 46x32 cm
1.150 kr.Bliv skrevet op til vores Anne-Mette Cortsen nyhedsbrev, så du er sikker på at få besked via mail,
næste gang vi får Anne-Mette Cortsen værker til salg.

>>> Tilmeldning til Anne-Mette Cortsen nyhedsbrev <<<

Dit navn: *
  Din e-mail: *
  Dit telefonnr.:
Din by:

"Stærke, mystiske kvinder poserer tænksomt i Anne-Mette Cortsens malerier på en måde, som ikke så let lader sig fortolke. Klare farver, blomster og smukke, svungne linjer gør det let at elske disse kvinder og den plads, de udfylder i maleriet. Men via farvens kontrast og stregens spænding fornemmer man uden tvivl de emotionelt brogede undertoner, der gør at man får lyst til at bruge tid og undersøge malerierne. Er det et vurderende, evaluerende eller forberedende væsen vi har foran os? Et væsen er det nemlig, for underkroppen består mestendels af plantevækster eller dyreformer.

Når Anne-Mette Cortsen har valgt at fusionere flora og fauna, er det for at understrege den stærke symbiose, der ligger i naturen, og mennesket som subjekt heri. I forhold til de tidligere legende og humoristiske fortællinger om menneskets, især kvindens, skønne og til tider selvmodsigende væsen, fortæller disse nye malerier en mere komplet og eftertænksom historie, hvor elementet tid er blevet medspiller. Som udviklende og modnende menneske og kunstner, kan man sige at det er en naturlig og meget klædelig udvikling, hvor Anne-Mette Cortsen viser sin styrke og dybde på en ærlig og troværdig måde. Netop det at stå ved sig selv og blotte sig er en vigtig del af billedernes tema. De blottede barme og fallossymbolerne symboliserer dette, ligesom de også fortæller om drift, lidenskab, skabelse og forgængelighed. Det er nemlig en fortælling om livsfaser.

Stort set alt i naturen spirer, vokser, blomstrer, visner og dør, og bevidstheden om egne rødder og hvad man ønsker at give videre til sine børn og den øvrige menneskehed er allestedsværende mellem disse smukke, reflekterende skabninger i malerierne. Livet sker uanset hvad, så man må bare følge med og acceptere at man ikke altid kan blomstre Í der er årstider, som Anne-Mette Cortsen siger. Med dette budskab bekræfter hun den helt specielle grundpræmis, som altid har kendetegnet et Anne-Mette Cortsen værk siden det allerførste; evnen til at favne den menneskelige skabning på godt og ondt. Omsorgsfuldt konstaterende, at vi hverken kan eller skal styre vores dyriske væsen og følelsesmæssige omskiftelighed fuldt ud."GALLERI BECK · MARKEDSVEJ 60 · 9700 BRØNDERSLEV · TLF. 40606080 · MAIL@GALLERIBECK.DK