Michael Kvium værker til salg hos Galleri Beck
Galleri Beck


Michael Kvium

f. 1955


Klik her

Michael Kvium

"Limelight Bastard"

Litografi · 2005
23x23 cm (33x34 cm)
E.A. 6/15
#5308

10.900 kr.Klik her

Michael Kvium

"Limelight Bastard"

Litografi · 2005
23x23 cm (33x34 cm)
E.A. 6/15
#5307

10.900 kr.


>>> Tilmeld dig til Michael Kvium nyhedsbrev <<<

Bliv skrevet op til vores Michael Kvium nyhedsbrev, så du er sikker på at få besked via mail næste gang vi får Michael Kvium værker til salg.


Vores nyeste Michael Kvium nyhedsbrev blev sendt ud d. 23-12-2019. Er du skrevet op, men modtog det ikke, bedes du kontakte os for at tilmelde dig igen.
Michael Kvium er en af Danmarks mest markante malere. Han havde sit gennembrud i midten af 1980Éerne, hvor han med det samme demonstrerede sit personlige figurative maleri, men hvor han også, med kollegaen Christian Lemmerz, lavede performance og film i performancegruppen Værst.
Kvium skildrer igen en tilstand eller en følelse, vi alle kan genkende, frem for et landskabsmaleri i traditionel forstand. Denne følelsesmæssige påvirkning fremmes ikke mindst af at farve og tekstur er blevet stadigt mere sanselige elementer i landskabets fortælling. Billederne er melankolske og absurde, og samtidigt æstetisk forførende og poetiske.
Den sorte humor og den konsekvente insisteren på en kunstnerisk billedæstetik Í hos Kvium den gennemførte anvendelse af det groteske som bærende element i en grimhedens æstetik, der både overskrider skønhedsidealer og moralske normer Í bevirker at han kan tage tabubelagte emner op uden at blive moraliserende.
Det er også derfor han billeder både kan vække væmmelse og fascination hos beskueren.
Kilde: kunstdk