Rikke Darling værker til salg hos Galleri Beck
Galleri Beck


Rikke Darling


Klik her

Rikke Darling

"The Fractiles"

Mixed media
100x150 cm
#3441

15.000 kr.Klik her

Rikke Darling

"Heat up"

Mixed media
100x150 cm
#3439

15.000 kr.Klik her

Rikke Darling

"Infiltrated cluster"

Akryl på lærred
110x110 cm
#3827

12.000 kr.Klik her

Rikke Darling

"Blooming"

Akryl på lærred
80x80 cm
#3828

8.900 kr.Klik her

Rikke Darling

"Currents"

Akryl på lærred
70x70 cm
#3829

7.500 kr.Klik her

Rikke Darling

Mixed media
70x70 cm
#3217

7.500 kr.Klik her

Rikke Darling

"Spinning"

Mixed media
d 38 cm
Rundt maleri der kan dreje
#3445

3.600 kr.Klik her

Rikke Darling

Mixed media
40x40 cm
#3215

3.200 kr.


>>> Tilmeld dig til Rikke Darling nyhedsbrev <<<

Bliv skrevet op til vores Rikke Darling nyhedsbrev, så du er sikker på at få besked via mail næste gang vi får Rikke Darling værker til salg.


Født i København , Danmark i 1975.

Vokser op i storbyen kombineret med tidlige møder med kunstneriske mentorer har givet en rig mulighed for at udforske maleriet under en bred vifte af påvirkninger.
?
Men den elegante balance mellem kraftfulde elementer blandet med stor opmærksomhed på detaljer i denne serie er ikke kun baseret på kunstneriske påvirkninger. En uddannelse først i Fashion Design og Illustration fra København Academy of Fashion Design og senere en kandidatuddannelse i Design og Kommunikation Management fra Copenhagen Business School har sin indflydelse.
?
Inspirationen fra modeverdenen kan ses i den åbenhed, der skaber en konkret lethed og i brugen af ??lys og skygge for at definere figurer. Denne særlige brug af gestalt teknik giver hjernen plads til at fornemme den underliggende idé og gør fortolkningen af sine egne.

De grove og fine materialer klud såsom strik, uld , pels og tråd inspirere følelsen af strukturen. Den nøje overvejet rigdom af detaljer springer fra verden af ??mode tegning. Her er det ofte detaljen , der gør forskellen.

Med udgangspunkt i udforskning og intens konceptualisering søger Rikke Darling livets ukendte mysterier, betragtende alle livsformer grundlæggende ens, med oprindelse i samme jordiske materiale. Søgende princippet om balance i naturen, eller liv generelt, udforsker hun både de lyse og de mørke sider af denne organiske proces gennem anerkendelse af farer, risici og afgrunde.

Rikke Darling inviterer beskueren på en rejse gennem indre og ydre rum. Dette indeholder en krævende appel: at observere de indre og ydre verdener mere ihærdigt og bringe dem i balance igen. Makrokosmoset er reflekteret i mikrokosmoset, ydre strukturer relaterer til indre strukturer.


Livsformer består af strukturer, struktureret af livet selv. Livet er en proces, det samme kan siges om kunsten. Som Rikke Darling siger: ĖDet hele handler om livĖ.I Rikke Darlings værker er følelser transformeret til farver og kompositioner af rum, skabende uforudsigelige former i hendes abstrakte malerier.

Gennem maleprocessen er hun endnu ikke klar over resultatet af maleriet, hvad der afslutningsvis vil opstå på lærredet. Det indeholder et spontant element af ekspression, der er specielt for abstrakte malerier. Et Ėgoing with the flowĖ, udforskende de dybereliggende muligheder for visualisering. Til trods for at denne proces i sit absolutte er fri, benytter Rikke Darling sig af et grundigt forarbejde, før hun påbegynder sine værker. Formerne der fremstår i værkerne leder tankerne hen på organiske celler og Rikke Darling forklarer, at hun benytter sig af mikroskoper for at kunne studere cellestrukturer.

Imponeret over de mørkere aspekter af organisk liv og celleliv, føler hun sig endda tiltrukket af udsigten til at kunne gro kræftceller og finde det smukke selv i disse, sammenligneligt med et billede af roser. For Rikke Darling skal de mørke sider accepteres som en del af livet, såvel som de lyse. Denne tankegang er reflekteret i hendes brug af farve graduering og nuancer. Mørke dele opløses i lysere nuancer indtil de endeligt går over i den hvide farve, repræsenterende tomrummet