Steen Karlsen værker til salg hos Galleri Beck
Galleri Beck


Steen Karlsen

f. 1960


Klik her

Steen Karlsen

Olie på lærred
140x140 cm (144x144 cm)
#2809

49.000 kr.Klik her

Steen Karlsen

"Costa Kalundborg"

Lærredstryk
90x120 cm (94x124 cm)
Nr. 17/75. Signeret Steen Karlsen
Sort svæveramme
#5614

6.800 kr.Klik her

Steen Karlsen

"Mit Hirtshals"

Lærredstryk
40x110 cm (44x114 cm)
Nr. 19/50. Signeret Steen Karlsen
#5625

5.000 kr.


>>> Tilmeld dig til Steen Karlsen nyhedsbrev <<<

Bliv skrevet op til vores Steen Karlsen nyhedsbrev, så du er sikker på at få besked via mail næste gang vi får Steen Karlsen værker til salg.


Vores nyeste Steen Karlsen nyhedsbrev blev sendt ud d. 24-03-2017. Er du skrevet op, men modtog det ikke, bedes du kontakte os for at tilmelde dig igen.
Steen Karlsen er uddannet på Frederikshavns Værft A/S i 1981 som skibsbygger, og kom et års tid på tegnestue hos Ørskov Stålskibsværft, hvor han arbejdede indtil feb. 2003.

De 23 års beskæftigelse med skibstegning og værftsindustri har sammen med naturen og livet omkring Frederikshavn også inspireret Steen til sin nuværende metier som kunstmaler.

Steen Karlsen har malet og tegnet i hele hans liv. Men i 1999 tog Steen springet og udstillede for første gang offentligt, et stort spring for den generte og private kunstmaler. Dengang var det næsten udelukkende naturalistiske motiver han malede.

Efterhånden fik maleriet mere og mere fat i ham og han begyndte at eksperimentere, og fik større seriøsitet omkring maleriet, hvilket har bevirket at udtryksformen i dag er abstrakt, men med mange genkendelige penselstrøg.

I dag er levevejen udelukkende maleriet, og han har efterhånden solgt malerier til både private, det offentlige, virksomheder, kunsthandlere og kunstforeninger i hele Danmark. Desuden har han solgt til en del udenlandske kunder i hele Europa og USA.

På alle Steen Karlsens malerier findes der hans personlige signatur, nemlig de 2 små blå personer med hvidt hoved. Signaturen stammer fra en tidligere serie malerier han kaldte for "Familiebilleder" hvor det var personer med blå kroppe og hvide ansigter der var gengivet i forskellige situationer. Efterhånden blev personerne skubbet lidt til side og endte med at være bitte små, og de befinder sig nu på alle hans malerier.

Beskuerens generelle bemærkning er at man bliver i godt humør og føler glæde ved at se på billederne og det skyldes de altid glade og venlige farver og motiver.

Steen Karlsen har leveret malerier til U.S.A. `s tidligere præsident Bill Clinton og Vice Præsident Al Gore.