Trine Panum værker til salg hos Galleri Beck

Åbningstider     Om galleriet     Kontakt os


Trine Panum

f. 1971
Fragtfrit forsendelse af Trine Panum malerier til hele landet

Vi ville gerne kunne vise dig værker af Trine Panum her på siden, men det er
desværre ikke tilfældet i øjeblikket.Det er dog ikke ensbetydende med,
at vi ikke har noget til salg af Trine Panum i galleriet, eller kan skaffe noget til dig.


Bliv skrevet op til vores Trine Panum nyhedsbrev, så du er sikker på at få besked via mail,
næste gang vi får Trine Panum værker til salg.

>>> Tilmeldning til Trine Panum nyhedsbrev <<<

Dit navn: *
Din e-mail: *
  Dit telefonnr.:
Din by:
Galleriets nyhedsbrev
Trine Panum nyhedsbrevet

'Maleriet er en uundværlig måde at udtrykke sig på. Timerne foran lærrederne er ren fordybelse og en rejse gennem følelser. Glæde, smerte, frustration og engagement, der frigiver den skabende energi. Intet er bestemt på forhånd, når jeg går i gang med et nyt maleri. Jeg reagerer og skaber i spontanitet. Forhåbentlig afspejles det i oplevelsen af malerierne'.
Trine Panums kunstneriske udtryk er spontant, koloristisk og ekspressivt. Hun insisterer på at gå sine egne veje ═ både i udtrykket i sine malerier, og i tilgangen til sin kunstneriske karriere.
 
╔Mine billeder er følelsesudbrud og energiudladninger. Malerierne skabes i kombinationen af begejstring, hårdt arbejde og en indre stræben efter at ville lykkedes. Jeg søger mod det uordentlige og uperfekte for konstant at udfordre maleriets eksistens. Hver dag når jeg et lag dybere ind i billederne - og i mig selv. Den´ rejse er først lige begyndt..'.

Med solo udstillinger hos blandt andre ╔Galerie Knud Grothe╔,  i ╔Cobrarummet╔ på Sophienholm og senest præsenteret på Gallerimessen ╔North╔, er Trine Panum i færd med at manifestere sig som en ambitiøs og udforskende kunstner. En kunstner, der har sit helt eget særpræg og ikke er bleg for at udfordre branchens etablerede rammer. Tilgangen til livet som kunstner er kompromisløs og den ╔alt eller intet╔ indstilling kan aflæses i ethvert maleri.

Trine Panum er universitetsuddannet og har gennem de seneste 20 år arbejdet som journalist og vært på TV2. I 2014 sagde hun sit studieværtsjob op for at forfølge drømmen om en tilværelse som kunstner på fuld tid. Siden da har hun etableret sig med eget atelier og galleri i Bagsværd, og kan ofte også opleves rundt omkring i Danmark til kunstmesser, solo-/fællesudstillinger på gallerier og ved udsmykningsopgaver.GALLERI BECK · MARKEDSVEJ 60 · 9700 BRØNDERSLEV · TLF. 40606080 · MAIL@GALLERIBECK.DK